krzynol, wczoraj jedno wahadlo mialem - jakies 15 minut stracilem
Warszawa - Jastrzębia Góra. Autostradą czy 7-ka?
Zwiń
X
-
W niedzielę po 17 droga nr 7 praktycznie stała (no, ślimaczyła się) w jednym wielkim korku w kierunku Warszawy. Zderzak w zderzak na odcinku od Nowego Dworu Gd. do Kazimierzowa. Wyglądało to źle. W stronę Gdańska bez problemu, tyle że kompletnie bez szans na wyprzedzanie z opisanej wyżej przyczyny.
Można tylko zgadywać, że kolejna "kumulacja" była za Miłomłynem, na końcu ekspresówki, gdy wjeżdża się na objazdy budowy S7.
M.666 4U
Komentarz
-
-
01.07.2016r. - Wawa-Ostrowo pokonałem '7' o ok 40 min. dłużej, niż to miało miejsce zazwyczaj.
Fakt, są liczne ograniczenia, ale nigdzie nie stałem.
Skutek tych licznych ograniczeń prędkości był taki, że zamiast 3,8l/100km spalił mi 3,7 - hłe hłe hłeNie zasuwam ! Prędkość zabija ! Włącz myślenie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hsurim01.07.2016r. - Wawa-Ostrowo pokonałem '7' o ok 40 min. dłużej, niż to miało miejsce zazwyczaj.
Fakt, są liczne ograniczenia, ale nigdzie nie stałem.
Skutek tych licznych ograniczeń prędkości był taki, że zamiast 3,8l/100km spalił mi 3,7 - hłe hłe hłe
[ Dodano: Sob 09 Lip, 16 21:40 ]
Planując jazdę nad morze w weekend "siódemką" weźcie pod uwagę to, że jednak sporo jest utrudnień związanych z budową nowej trasy. Dziś rano około 8.00 w Ostródzie korek na światłach w stronę Gdańska miał ponad 2km! Na CB mówili, że w korku tylko w tym miejscu tracili prawie 30min.
Komentarz
-
Komentarz